Blog

Hendrik heeft een dienstverband bij HJ Advies

16/10/2024
Rosan Koops
Leestijd: 1 minuut

Hendrik startte in februari 2023 zijn omscholingstraject bij Etran en heeft zich ontwikkeld tot gecertificeerd energieprestatieadviseur. Na een jaar op detacheringsbasis via Etran bij HJ Advies te hebben gewerkt, mag hij zich nu een vaste medewerker noemen.

Van projectleider bij een bouwmarkt naar energieprestatieadviseur

Sinds 3 oktober 2024 is Hendrik officieel in dienst van HJ Advies, een adviesbureau voor bouwfysica, energie en brandveiligheid. Voor zijn omscholing heeft Hendrik 35 jaar gewerkt als logistiek en facilitair manager en projectleider bij een bouwmarkt.

“Doordat ik zelf door de jaren heen ervaring heb opgedaan met het verbouwen en verduurzamen van huizen, kan ik goed overbrengen wat de juiste keuzes zijn als het gaat om de verduurzaming van je huis of kantoorpand”, vertelt Hendrik.

Carrièreswitch in de energietransitie

Zijn carrièreswitch is een hele goede keuze geweest. “Mijn werk doet mij ontzettend goed. Het gevoel een bijdrage te leveren aan de energietransitie is fijn en geeft zin", aldus Hendrik.

Het dienstverband van Hendrik bij HJ Advies brengt ons weer een stap dichter bij het realiseren van onze missie: nooit meer een tekort aan kennis en capaciteit van professionals binnen de energietransitie om de klimaatdoelen van Nederland te halen. 

Namens het hele team van Etran feliciteren we Hendrik met zijn directe aanstelling, en wensen we hem veel succes en plezier in deze nieuwe stap! 

Deel dit artikel: