Blog

In september 2024 zijn 22 professionals gestart met onze opleiding tot energieprestatieadviseur in Oosterwolde en Enschede

1/10/2024
Rosan Koops
Leestijd: 1 minuut

In september zijn 22 professionals gestart met onze opleiding tot energieprestatieadviseur: van timmermannen en salesmanagers tot energiecoaches en accountmanagers.

Energieprestatieadviseur opleiding

Twee diverse groepen professionals met verschillende achtergronden zijn afgelopen week vol enthousiasme begonnen aan het opleidingstraject. Van voormalig timmermannen en salesmanagers die zich laten omscholen, tot energiecoaches en accountmanagers die verdieping zoeken binnen hun huidige banen. Allemaal met dezelfde missie: bijdragen aan de energietransitie in de gebouwde omgeving! 

Met de opleiding tot energieprestatieadviseur kunnen zij woningeigenaren (nóg beter) helpen met energiebesparing en het energiezuiniger maken van huizen, en hebben ze meer kennis van de invloed die bepaalde technieken en producten hebben op het energielabel.

Naast de klassikale lessen vindt ook een praktijkprogramma plaats, waarin bezoeken worden gebracht aan bedrijven die actief zijn binnen de installatietechniek en bouwkunde. Ook wordt extra ondersteuning naast de lessen aangeboden, om zo optimaal voorbereid te zijn op de examens.

Volg de praktijkgerichte energieprestatieadviseur opleiding

Wil jij ook de opleiding tot energieprestatieadviseur volgen? Etran biedt de praktijkgerichte energieprestatieaviseur opleiding aan op verschillende locaties in Nederland. Bekijk de inhoud van de opleiding hier

energieprestatieadviseur opleiding

Deel dit artikel: