Blog

Wegens groot succes komt het duurzame carrièrecafé naar Zwolle op woensdag 10 juli 2024

2/7/2024
Rosan Koops
Leestijd: 1 minuut

Wegens groot succes van de eerste editie in Groningen, komt het duurzame carrièrecafé naar Zwolle op woensdag 10 juli! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar weet je nog niet wat je wilt? Of wil jij je laten omscholen naar een baan met impact, waarmee je een bijdrage levert aan de energietransitie? 

Kom een kopje koffie drinken met Miriam en Gerriët in Zwolle. Zij zitten weer voor je klaar om jou gratis en vrijblijvend advies te geven over jouw kansen in de energietransitie. Zo kom jij erachter welke baan bij jou past! 

'Ik wist niet dat er zoveel mogelijk was'

Van mensen die het verschil willen maken op het gebied van duurzaamheid, tot aan mensen die geen voldoening meer in hun huidige functie ervaren of weer naar het noorden willen verhuizen en een duurzame baan zoeken: de redenen waarom mensen met onze adviseurs in gesprek gaan zijn divers. 

Maar dat het gesprek nuttig kan zijn, staat vast. Zo zei één van de bezoekers na afloop: 'Ik ben zó blij dat ik hiernaartoe ben gekomen, ik wist niet dat er zoveel mogelijk was!'. 

Kom naar het duurzame carrièrecafé als...

  • Je gratis en vrijblijvend een advies op maat wilt 
  • Je inzicht wilt in (verkorte) opleidingen en beroepen die bij jou passen
  • Je op een laagdrempelige manier kennis wilt maken met Etran 

Meld je aan

Wil jij ook met onze adviseurs in gesprek? Meld je nu aan om wachttijd te voorkomen. Spontaan langskomen kan ook, maar dan kan er enige wachttijd zijn. 

Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 15.00 uur bij Breman Academy in Zwolle (Ceintuurbaan 15). 

Aanmelden kan via miriam@etran.nl, onder vermelding van je voorkeurstijdstip. 

Het duurzame carrièrecafé Zwolle 10 juli 2024

Deel dit artikel: